Tuesday, August 7, 2007

Girls! Girls! Girls!

Många tror kanske att jag går så mycket på konserter bara för att jag är väldigt intresserad av musik. Tja, musik är väl trevligt. Men naturligtvis är jag inte ett dugg bättre - om nu någon någonsin trott det - än alla tonårstjejer som skrikit sig hesa åt Backstreet Boys, Westlife och allt vad pojkbanden heter.

Jag satt under kvällen och gick igenom en del av de bilder jag tagit sedan slutet av förra året. Här är ett axplock av vad som fanns att titta på (nedersta bilden har jag dock inte tagit själv, men hon måste vara med i en sån här kavalkad). Musik? Jovisst, det är som sagt trevligt. Det också:-)

Det är bara att erkänna - man är inte mer än man. Alla bilder är f.ö. som vanligt klickbara om man vill se dem i större storlek.

/yours fanboy

The Pipettes

Aristazabal Hawkes (The Guillemots)

Melanie Pain (Nouvelle Vague)

Regine Chassagne (Arcade Fire)

Edda Magnason

Neely Jenkins & Kianna Alarid (Tilly and the Wall)

Amy Winehouse

Regina Spektor (från storbildsskärm men ny chans i helgen)

Lily Allen (kass bild men vi ses också i helgen)

Gabriela Quintero (Rodrigo y Gabriela)

Kathryn Calder (New Pornographers, även medlem i Immaculate Machine)

Miss Li

India Arie

Laleh

Kendel Carson (i Chip Taylors band)

Och det kanske allra bästa till sist - Norah Jones - som jag såg i Köpenhamn i söndags. Hennes leende skulle kunna smälta Nordpolen. Omständigheterna i Falkonersalen gjorde fotografering mer eller mindre meningslös så jag stal helt fräckt denna bild från internet (de övriga bilderna i inlägget har jag som sagt tagit själv). Recension kommer nog på bloggen inom kort.

1 comment:

Personalavdelningen said...

Om det är damer in concert som gäller så antar jag att vi ses den 18 augusti på Vive la Fête på Debaser Medis :p